Autós élmények

Budapest egy kihalt tanulópálya. Párizs élmény, néhány lézengő autóval. New York??? … :))))) …

A zene üvölt. Ez fontos! Enélkül nem lehet élvezni! 9A út Manhattanban a Hudson partján. Kétszer három sáv a városban. Sebességhatár 80. Átlagsebesség 110. És a poén? 140! A tömött úton egy tű nem nagy annyit sem lehetne leejteni. És a poén? Mondom, 140, csak a zenét ne felejtsd el föltekerni! Nem a belső sávban, az itt nem fogalom. Mindenki megy, ahogy tud, ahol tud. Videojáték? Szemétbe vele! 9A, 140!

A zene üvölt. Jobb sáv. Balra két sáv, hirtelen be középre, mert egy barom nem nyomja. Fék! 60. Menjetek már! Duda. Ki balra hatalmas csikorgással és padlógázzal. 150, ha máshogy nem megy. Ez egy jó fej itt mellettem, megy akár 170-nel is. A fenébe! Sikerült bevágnia elém! Nem baj, gyerünk, nyomjad! Nem tud meglógni! A zene üvölt. A jó fel előttem balra kivág. Ha-ha! Ott meg fognak fogni öcsi! Ki jobbra. Vissza középre, hogy egy szerencsétlen eltűnjön előled, de vissza jobbra mert most az az üres. 10 centi. Befértünk! Zene. 150. 160. Ott még beérek… Igen! Megszívta, aki balra ment!! Ha-ha! Fék!!! 120-80-40-20-10-5-2-0. 0. Kis gáz. Egy lépés. Fék. Állj. Nagyobb gáz. Két lépés. Fék. Állj. New York.

Beasty Boys. Duda. Beasty Boys. Duda. Beasty Boys. Menjél már! … Elütöm azt a gyalogost, biztosan elütöm, ha (egy kis gáz hogy arrébb ugorjon) nem megy onnan gyorsan. … A fene ebbe a buszba, hogy majdnem nekem jött. Nem igaz, hogy nem lehet ebben a városban… – menj itt le jobbra… az az utca ott – Duda. – üresnek látszik. Beasty Boys. Nem igaz hogy nem lehet ebben a városban közlekedni! Sárga. Van rendőr? Nincs. Akkor bele a pirosba. Mit képzel ez a gyalogos, hogy a zöldben átmegy?

Olvasd el ezeket az amerikai történeteket is!

4 hozzászólás “Autós élmények” bejegyzéshez

  1. Én speciel nem láttam New Yorkban 80-as speed limit-et, de biztos van, ha te mondod. Miami felé láttam 75-öst, de csak Washingtonban láttam 80-ast, illetve közeledve felé.
    Ha pedig így közlekedsz, ahogy leírod, hamar belefutsz egy civil crown victoria-ba.

  2. Ez pontosan igy van, mennek mint a barmok. Kb ket masodperc es talalsz magadnak egy vagy tobb versenytarsat ;)))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük